Wednesday, June 12, 2024
HomeBotaTruproja i Erdoganit kryen vetëvrasje

Truproja i Erdoganit kryen vetëvrasje

Oficeri i policisë Mehmet Ali Bulut, i vendosur në Drejtorinë e Mbrojtjes Presidenciale, u gjet i vdekur të martën në banesën e tij.

Sipas mediave turke, bëhet fjalë për një vetëvrasje.

Kolegët e oficerit të policisë Bulut gjetën trupin e tij në banesën e tij, pasi ata shkuan për të kontrolluar pse ai nuk u paraqit në punë dhe pse telefoni i tij ishte i fikur.

“Është sigurisht më së miri të fyesh stafin tënd, t’i kërcënosh, t’i heqësh nga puna, t’i poshtërosh dhe të bësh sikur janë gënjeshtarë. Çdo njeri ka krenarinë e tij dhe unë nuk mund t’i duroja këto fjalë”, shkroi Bulut në një shënim.

Truproja e presidentit citoi dy persona me inicialet C. B. dhe A. O.

“Unë do të doja që ti të sillesh mirë me punonjësit e tu dhe t’i pyesje si janë,” thuhet në mesazh.

Ai gjithashtu theksoi se nuk dëshironte që eprorët e tij të merrnin pjesë në varrim, përveç një shefi të policisë.

Nënkryetari i Partisë Republikane të Popullit (CHP) të opozitës, Murat Bakan, paraqiti një kërkesë parlamentare te ministri i Punëve të Brendshme, Sulejman Sojlu, për t’iu përgjigjur pyetjes se sa oficerë policie kryen vetëvrasje.

Bakan përmendi dy oficerë të tjerë të policisë, Khalil Akaj dhe Etem Damdeviren, të cilët bënë vetëvrasje përkatësisht në janar dhe mars.

“Këta fëmijë, në rendin më të mirë të jetës së tyre, duan të bëhen oficerë policie dhe më pas bëjnë vetëvrasje. Çfarë i shtyn ata të heqin dorë nga jeta e tyre”, pyeti deputeti duke iu drejtuar Soylu.  Bakan tha se në të gjitha rastet e vetëvrasjeve të policisë, të cilat janë bërë publike deri më sot, oficerët e policisë u ankuan për ngacmimet e eprorëve të tyre dhe pyetën nëse hetoheshin

 

 

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments