Sunday, June 23, 2024
HomeBotaVetura e qeverisë së Malit të Zi rrëzon disa protestues

Vetura e qeverisë së Malit të Zi rrëzon disa protestues

Qytetarët në shtetin fqinj në Mal të Zi kanë shprehur shumë pakënaqësi lidhur me një vendim të Qeverisë mbi Kriteret për fitimin e Shtetësisë Malazeze dhe ndryshimit në Ligjin për Regjistrin e Qëndrimit.

Disa qytetarë kanë dal në protesta kundër këtij vendimi. Në rrugën Podgoricë – Nikshiq, ku ndodhi edhe një incident kur një grup qytetarësh u përpoqën të parandalonin kalimin e një veture zyrtare të Qeverisë së Malit të Zi.

Në videon e publikuar nga disa shtetas të Malit të Zi, shihen kur disa protestues ulen në pjesën e përparme të veturës në lëvizje të cilët kanë mundur të përfundojnë shumë keq, teksa shoferi i makinës që nuk ndalon dhe hedh në tokë protestuesit duke e vazhduar rrugën.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments