Thursday, September 28, 2023
HomeLajmeKosovaKuvendi e voton Projektligjin për Zgjedhjet e Përgjithshme

Kuvendi e voton Projektligjin për Zgjedhjet e Përgjithshme

Me 86 vota për, asnjë kundër dhe një abstenim Kuvendi i Kosovës e ka votuar në shqyrtimi të parë Projektligji për Zgjedhjet e Përgjithshme në Republikën e Kosovës.

Të gjitha partitë politike janë pajtuar që Projektligji për reformën zgjedhore duhet që të kaloj në seancën e së enjtes.

Me këtë projektligj janë pajtuar edhe partitë opozitare.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments