ZENEL (ABAZ) RRAGAMAJ

0
850

8 vite pa Ty Zenel

ZENEL (ABAZ) RRAGAMAJ

(22.04.2008 – 09.04.2013)

Kaluan shumë e shumë orë,ditë,netë,e u bënë 8 vite që u ndave nga ne.

Sot në këtë ditë të bukur pranvere është përvjetori yt Nel,dita që Ti u ndave nga ne.

Nuk e duam asnjëherë këtë ditë,këtë datë,nuk e duam prillin që na dhuroi këtë plagë..

Na mungon çdo ditë e më shumë Nel!

Të lutem o Zot na trego si është Neli,a është rritur , a është i bukur sikur ishte,

a i mungojmë ne ? Të lutem o Zot na trego a është mësuar të jetoj pa ne , na trego që nuk ka dhimbje më.

Ato dhimbje që ai i kishte, tash e 8 vite i mbajmë ne.

Na mungon shumë Nel!

 

Të përkujtojnë : Familja Rragamaj nga Skivjani dhe Zvicrra.