Tuesday, April 16, 2024
HomeLajmeKosovaVitia: Gjendja me pandeminë është shumë e rëndë, masat kufizuese janë dëshmuar...

Vitia: Gjendja me pandeminë është shumë e rëndë, masat kufizuese janë dëshmuar të suksesshme

Ministri i Shëndetësisë po mbanë një konferencë për media bashkë me ministrin e Financave, Hekuran Murat

Me këtë rast ministri Vitia dhe se gjendja me pandeminë është shumë e rëndë.

Ai tha se variant britanik i pranishëm në vend është shumëfishtë më i rrezikshëm.

“Situata është shumë e rëndë sidomos në institucionet tona shëndetësorë. Variant ii ri britanik është shumëfishtë me i rrezikshëm sepse përhapet shumë më shpejt. Ne duhet të mbrojmë jetën e secilit sepse çdo jetë është e vlefshme”, tha ai.

Vitia foli edhe për masat mbrojtëse të marra, me këtë rast ai tha se masat kufizuese janë dëshmuar të suksesshme për futjen në kontroll të pandemisë.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments