Ka përfunduar ndeshja në kryeqytet mes Sigal Prishtinës dhe KB Trepçës.

Trepça ka arritur të sigurojë një fitore të madhe ndaj Sigal Prishtinës.

Rezultati përfundimtar i ndeshjes ishte 75-78.