Tuesday, May 11, 2021
HomePublikime/KonkurseShpallje të pavlefshme

Shpallje të pavlefshme

Labinot Shulina shpallë të pavlefshme Koperativen Bujqësore me Nr.B 70451317,Nr.F.601299060,Rahovec.

Riza Mala shpallë të pavlefshme diplomën e Shkollës së Mesme Ekonomike “Ali Hadri”viti 1969/70,Pejë.

Ardita Kuqi shpallë të pavlefshme diplomën dhe dëftesat e klasës -I-II-III-IV- Shkolla e Mesme e Mjeksisë.

Energjia Sh.p.k shpallë të pavlefshme certifikatën e biznesit me Nr. 601052301.

Dona Alimehaj shpallë të pavlefshme dëftesat e Shkollës së Mesme Gjimnazi”Bedri Pejani” klasa  -III-IV- viti 1996/97.

Dona Alehaj shpallë të pavlefshme dëftesat e Shkollës së Mesme Gjimnazi “Vëllezërit Frashëri”klasa I-II,viti 1994/95.

Dinë Ibishi shpallë të pavlefshme diplomën e Shkollës së Mesme Ekonomike “Ali Hadri”Pejë.

Xhavit Dragaj B.I shpallë të pavlefshme Nr.B 810293100,Istog.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments