Sunday, July 14, 2024
HomePublikime/KonkurseShpallje të pavlefshme

Shpallje të pavlefshme

Bekim Dulaku shpallë të pavlefshme  dëftesën e Shk.Fillore”Haki Stërmilli”Zoqishtë,Rahovec.

Avni Krasniqi shpallë të pavlefshme diplomën e Shk.Mesme “Xhelal Hajda-Toni”Rahovec.

Artan Burjani shpallë të pavlefshme dëftesën e Shk.Fillore”3 Dëshmorët”Jashanicë,Klinë

Sylë Nikci shpallë të pavlefshme diplomën e Qendrës së Aftësimit Profesional e të Rriturve.

Gjejlane Mehmetaj shpallë të pavlefshme diplomën e Shk.Mesme Ekonomike”Ali Hadri”Pejë.

Laureta Shala shpallë të pavlefshme diplomën dhe dëftesat e klasës -X-XIII- Shk.Mesme e Artit”Odhisej Paskali”Pejë.

Besa Tafili shpallë të pavlefshme certifikatën teknik të informatikës, Shk.Mesme”Shaban Spahija”Pejë.

Xhevahire Vokshi shpallë të pavlefshme dëftesën e klasës -VIII- Shk.Fillore”Ali Kelmendi”Pejë.

Melinda Gashi shpallë të pavlefshme dëftesat e klasës -I-V- dhe -VI-IX- Shkolla e Muzikës”Halit Kasapolli”Pejë

Edita Rredzepi shpallë të pavlefshme diplomën e lëshuar në SHMM”Dr. Ali Sokoli”Prishtinë.

Fetije Ramadani – Huruglica shpallë të pavlefshme diplomën e lëshuar në SHMM”Dr. Ali Sokoli”Prishtinë.

Ahmet Jashari  shpallë të pavlefshme diplomën dhe dëftesën e vitit -I-II-III-IV- lëshuar në vitin 1994/95 , SHME”Gjin Gazulli”Prishtinë.

Milazim Azem Gashi shpallë të pavlefshme dëftesën e vitit -I-II-III-IV- SHM ” Shtjefën Gjeçovi”Prishtinë.

Elez Thaqi nga Drenasi shpallë të pavlefshme diplomën e lëshuar në SHM”Fehmi Lladrovci”Drenas.

 

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments