Thursday, June 13, 2024
HomePublikime/KonkurseShpallje të pavlefshme

Shpallje të pavlefshme

Besfort Loshaj shpallë të pavlefshme ID e Fakultetit Juridik”Haxhi Zeka”Istog.

Jeton Osmanaj shpallë të pavlefshme dëftesat e Shk.Mesme Teknike”Mithat Frashëri”Gurrakoc,Istog.

Fatjona Gojnovci shpallë të pavlefshme dëftesën e klasës -X- ShmGJ”Eqrem Qabej”Prishtinë

Erjon Prebreza shpallë të pavlefshme dëftesën e klasës -X-XI- SHMGJ”Eqrem Qabej”Prishtinë.

Agnesa Vllasaliu shpallë të pavlefshme dëftesën e klasës -X-XI- SHMGJ”Eqrem Qabej”Prishtinë

Ganimete Morina nga fshati Dobroshec shpallë të pavlefshme diplomën dhe dëftesat e vitit -I-II-III-IV- SHM”Gjergj Kastrioti-Skenderbeu”Drenas.

Luan Sadikaj shpallë të pavlefshme duplikatin e dëftesave Gjimnazi”Haxhi Zeka”Istog.

Albulena Cena shpallë të pavlefshme diplomën dhe dëftesat e Shk.Mesme”Xhelal Hajda-Toni”Rahovec.

 

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments