Monday, July 15, 2024
HomePublikime/KonkurseShpallje të pavlefshme

Shpallje të pavlefshme

Edonë Luta  shpallë të pavlefshme diplomën dhe dëftesat e klasës -X-XI-XII-XIII- dhe çertifikatën e notave,lëshuar nga SHMLEJ”Hoxhë Kadri Prishtina”Prishtinë.

Afrime Liman Sinani shpallë të pavlefshme diplomën e lëshuar nga Universiteti i Prishtinës,Fakulteti i Xehetarisë dhe Metalurgjisë në Mitrovicë.

Valentina Zeneli shpallë të pavlefshme dëftesën e klasës së -I-deri -VIII- Shkolla Fillore”Motrat Qiriazi”Klinë.

Shqipe Hoti shpallë të pavlefshme dëftesën e Shkollës Fillore”Kosova-Skënder Skënderi”Vajnik,Skenderaj.

 

 

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments