Thursday, February 2, 2023
HomePublikime/KonkurseShpallje të pavlefshme

Shpallje të pavlefshme

Kamer Blakaj shpallë të pavlefshme duplikatin e dokumenteve Shk.M.Teknike”Mithat Frashëri”Gurrakoc,Istog.

Alban Jahaj shpallë të pavlefshme diplomën e Shk.Mesme Teknike”Shaban Spahija”Pejë.

Antigona Nikci shpallë të pavlefshme diplomën e Shk.Mesme e Mjeksisë,Pejë.

Mentor Berisha shpallë të pavlefshme diplomën dhe dëftesat e vitit -I-II-III-IV-lëshuar në SHMGJ”Sami Frashëri”Prishtinë.

Edmond Ramqaj shpallë të pavlefshme diplomën dhe dëftesat e klasës -X-XI-XII- Shk.Mesme Teknike”Shaban Spahija”Pejë.

Naim Bytyqi shpallë të pavlefshme ID Kartelën e Fakultetit Juridik,Nr.212102018″Haxhi Zeka”Pejë.

Fjoralba Malaj shpallë të pavlefshme ID e Fakultetit Juridik,me Nr.210162018 “Haxhi Zeka”Pejë

Agron Syla shpallë të pavlefshme dëftesat e vitit -I-II-III-IV- SHMLEJ”Hoxhë Kadri Prishtina”Prishtinë.

Egzon Blakqori B.I shpallë të pavlefshme biznesin me Nr.U.I  810956607,Prishtinë.

Lindita Makolli shpallë të pavlefshme diplomën e lëshuar në SHMLEJ”Hoxhë Kadri Prishtina”Prishtinë.

 

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments