Friday, April 19, 2024
HomeLajmeKosovaPolicia në terren për zbatimin e masave antiCOVID-19

Policia në terren për zbatimin e masave antiCOVID-19

Fotografitë e Policisë së Kosovës duke kërkuar zbatimin e vendimeve dhe ligjit antiCOVID-19.

 

Zyrtarët e Policisë së Kosovës, diku vetëm e diku me zyrtarë nga institucionet përkatëse, kanë vazhduar punën në teren në zbatim të vendimeve të institucioneve dhe ligjit Anti Covid-19.

Policia, duke postuar edhe disa fotografi thotë se është në krye të realizimit të detyrave e obligimeve që ka karshi ruajtjes së rendit dhe qetësisë publike dhe jetës së qytetarëve.

  

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments