Friday, April 19, 2024
HomeLajmeKosovaNë këto vende nesër nuk do të ketë rrymë

Në këto vende nesër nuk do të ketë rrymë

Në këto vende nesër nuk do të ketë rrymë

Arsyeja: Punime të domosdoshme për siguri të sistemit.

Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet

07.04.2021

Prishtinë

1.

Nga NS 110/10kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Matiçani 2 (kodi: 19000041005) prej orës 10:30 deri në ora 15:00

Vendet: rr. Muharrem Fejza dhe rr. Arif Rama.

Arsyeja: Punime në rrjetin e tensionit të ulët.

Pejë

1.

Nga TS 35/10kV Isniqi do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Bletarija (kodi: 53057004) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Bletaria, pushimorja e fëmijëve dhe fshati Hulaj.

Arsyeja: Ndërrimi i tri shtyllave të tensionit të mesëm.

07.04.2021

Punime nga palët e treta

Mitrovicë

1.

Nga TS 35/10 kV Shupkovci I do të ndërprehet:

Dalja10 Kqiqi (kodi: 70000102) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Vendet: Shupkovci, Kçiqi i Vogël dhe Kçiqi i Madh.

Arsyeja: Zëvendësimi i shtyllës së drurit me të betonit.

08.04.2021

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

Nga TS 35/10kV Fushë- Kosova do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Bardhi i Madh (kodi: 15018018) prej ores 09:00-09:30 dhe nga ora 15:30-16:00

Vendet: Lagjja 28, pjesa e Fushë-Kosovës pas Hekurudhës, Kuzmini dhe Bardhi i Madh.

Arsyeja: Krijimi i kushteve pa tension, manipulim me ndarësit e tensionit të mesëm.

2.

Nga TS 35/10kV Fushë- Kosova do të ndërprehet në stabiliment:

TS 10/04 kV Xhamia Tërmkollët (kodi: 15018018067) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

TS 10/04 kV Xhamia Kulla (kodi: 15018018066) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

TS 10/04 kV Bardh i Madh te Sadiku (kodi: 15018018063) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

TS 10/04 kV Bardh I Madh-Fevzi Breznica (kodi: 15018018164) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

TS 10/04 kV Bajqincët (kodi: 15018018064) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

TS 10/04 kV Qyqallët Nexhati (kodi: 15018018127) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

TS 10/04 kV NTN Gërguri (kodi: 15018018156) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

TS 10/04 kV Gërgurët (kodi: 15018018065) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

TS 10/04 kV Jashanicë (kodi: 15018018068) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

Vendet: Tërmkollët, Xhamia, Bajqincët, Qyqallët, Gërgurët dhe Jashanica.

Arsyeja: Vendosja e ndarësit 10kV në trafo metalike.

3.

Nga TS 220/10kV Drenas do të ndërprehet:

TS 10/04 kV Llapushnik te Gashët (kodi: 16100005046) prej orës 08:00 deri në ora 17:00

Vendet: Llapushnik te Gashët.

Arsyeja: Kyçje e konsumatorëve në rrjetin e ri.

Prizren

1.

Nga TS 35/10 kV Pirana do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Komuna Mamushë (kodi: 30034005) prej orës 09:00 deri në ora 13:00

Vendet: Mamusha, Rizam Mulliri, Riza Holding, Serbica e Ulët I, Serbica e ulët II, Lagjja Medvec dhe Pompat e Ujit.

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorit dhe panelit të tensionit të ulët.

Ferizaj

1.

Nga TS 35/10kV Ferizaj I do të ndërprehet në Stabiliment TS 1 Maji:

TS 10/04 kV TS MBTS Banka (kodi: 40040001003) prej orës 09:00 deri në ora 13:00

TS 10/04 kV Lorik Jashari (kodi: 40040001190) prej orës 09:00 deri në ora 13:00

TS 10/04 kV Privat-Rr.S.Sejdiu (kodi: 40040001025) prej orës 09:00 deri në ora 13:00

TS 10/04 kV Privat-Vehbi Salihu (kodi: 40040001174) prej orës 09:00 deri në ora 13:00

TS 10/04 kV Ejup Ferati (kodi: 40040001194) prej orës 09:00 deri në ora 13:00

TS 10/04 kV Rinor Naser Hysenaj (kodi: 40040001203) prej orës 09:00 deri në ora 13:00

Vendet: rr.S.Sejdiu, Banka, Privat Vehbi Salihu, Ejup Ferati dhe Rinor Hysenaj.

Arsyeja: Selektimi i kabllove ndërmjet TS “1 Maji”(40040001001) dhe TS “Banka” (40040001003) sipas projektit investiv.

2.

Nga TS 35/10kV Ferizaj I do të ndërprehet:

TS 10/04 kV TS Selim Palushi (kodi: 40040002189) prej orës 09:30 deri në ora 16:30

Vendet: Selim Palushi.

Arsyeja: Energjizimi i kabllove të reja dhe kalimi i TS Selim Palushit në daljen Kosova Trans 2.

08.04.2021

Punime nga palët e treta

Gjilan

1.

Nga TS 110/35/10kV Gjilani 1 do të ndërprehet në Stabiliment:

TS 10/04 Te Bazeni (kodi: 60060005429) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

TS 10/04 TS privat-Arben Canaj (kodi: 60060005504) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Periferia e qytetit.

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorit dhe panelit të tensionit të ulët, sipas pëlqimit elektro-energjetik.

Pejë

1.

Nga TS 110/10(20)kV Istogu do të ndërprehet:

Dalja10 Vrella (kodi: 54000002) prej orës 12:00 deri në ora 16:00

Vendet: Cerrcë, Lubozhdë, Vrellë dhe Stupe.

Arsyeja: Ndërrimi i shtyllës së tensionit të mesëm.

 

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments