Sunday, June 23, 2024
HomeSportFFK mbështet sportistët kosovarë në garën për rekord të Guinness-it

FFK mbështet sportistët kosovarë në garën për rekord të Guinness-it

Më prill 8 prill në selinë e Federatës së Futbollit të Kosovës, sportistët Agim Agushi dhe Bujar Ajeti do të tentojnë të sfidojnë rekordin e Guinness në disiplinën “Zhonglimi i topit të futbollit në çifte”.

Kjo tentativë vjen pas rekordit momental të Guinness në kohë prej 32 minuta e 11 sekonda, i cili u arrit më 7 mars të vitit 2020, po ashtu nga Agim Agushi, derisa në qift ishte bashkë me Leotrim Agushin.

Agim Agushi, i cili tashmë është i njohur për rekordet e tij në Guinness në disiplina të ndryshme, i është mirënjohës për përkrahjen shtëpisë më të madhe të futbollit në vend.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments