Sunday, June 23, 2024
HomePublikime/KonkurseNjoftim për Debat publik

Njoftim për Debat publik

Duke u bazuar në Ligjin Nr. 03/L-214 për Vlerësimin e Ndikimit në Mjedis, Neni 20, pika 2 dhe 4, Kompania “Zhuti ” Sh.p.k Gadime e Ulët, Lipjan, në bashkëpunim me Ministria e Mjedisit, Planifikimit Hapsinor dhe Infrastrukturës, organizojnë:

 

DEBAT PUBLIK

Për Raportin e Vlerësimit të Ndikimit në Mjedis për eksploatimin, bluarjen dhe seperimin e gurit gëlqeror në Tërpezë, Viti.

 

Njoftohet publiku i interesuar se më datën 23.06.2021 në ora 10:00 në ambientet te restaurant LINDI në Viti do të organizohet debat publik nga Kompania “Zhuti ” Sh.p.k Gadime e Ulët, Lipjan në bashkëpunim me Ministrinë e Mjedisit, Planifikimit Hapsinor dhe Infrastrukturës.

Debati publik do të organizohet për Raportin e Vlerësimit të Ndikimit në Mjedis për eksploatimin, bluarjen dhe seperimin e gurit gëlqeror në Tërpezë, Viti. Debati Publik do të organizohet edhe në mënyrë virtuale në platformën ZOOM Platforma ZOOm Linku: https://us04web.zoom.us/j/78029584786?pwd=cEpoMTB1S2QrZVNENUdGR0Z5NklGQT09 Pjesëmarrja e juaj na ndihmon ne implementimin e projektit.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments