Monday, June 14, 2021
HomeLajmeAeroporti i Prishtinës vazhdon modernizimin, do të instalohen 10 njësi “Auto Bag...

Aeroporti i Prishtinës vazhdon modernizimin, do të instalohen 10 njësi “Auto Bag Drop”

Aeroporti Ndërkombëtar i Prishtinës në Kosovë po vazhdon modernizimin e shërbimeve të tij me instalimin e 10 njësive “Auto Bag Drop (ABD)” nga “ICM Airport Technics”, një kompani Amadeus, të vendosura për të mirën e linjave ajrore dhe pasagjerëve në kohë për sezonin e verës.

Njësitë e reja ABD do të ndihmojnë në automatizimin e procesit të regjistrimit dhe rënies së çantave, ndërsa zvogëlojnë kontaktet ndërpersonale si një përgjigje ndaj Covid-19.

Richard Dinkelmann nga “ICM Airport Technics”, shtoi, “Pavarësisht mjedisit sfidues, aeroportet vazhdojnë të kenë përparësi një përvojë të automatizuar të pasagjerëve. Kontakt, biometria dhe vetë-shërbimi janë mjetet kryesore për të ndihmuar aeroportet të rikthejnë besimin e udhëtarëve ndërsa ulin kostot operacionale. Ne jemi të kënaqur të zgjerojmë partneritetin tonë me Prishtinën për të ofruar vizionin e saj për një aeroport më të sigurt dhe më të automatizuar”

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments