Tuesday, April 16, 2024
HomeBotaA mundet që një pilulë të parandalojë koronavirusin?

A mundet që një pilulë të parandalojë koronavirusin?

Një nga pronarët e ekipit të basketbollit Los Angeles Lakers po përgatit një pilulë që do të shërbejë si vaksinë kundër Covid-19.

Dr. Patrick Soon-Shiong po teston nëse pilula që merret nga goja mund të jetë efikase, ose edhe më e mirë sesa injeksionet.

Ekipi shkencor i Soon-Shiong thotë se pilula e tyre do të jetë më e shpejtë, më e lirë dhe më e lehtë për t’u administruar, pasi nuk do të ketë nevojë për dhoma frigoriferike apo temperatura shumë të ulta.

Pilula është në fazën e parë të testimeve.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments