Sunday, April 14, 2024
HomeLajmeKosova88 raste aktive me koronavirus në Malishevë

88 raste aktive me koronavirus në Malishevë

Komuna e Malishevës aktualisht i ka 88 raste aktive me koronavirus. Gjatë 24-orëve të fundit në këtë komunë janë shënuar edhe shtatë rast të reja me këtë virus.

Në ndërkohë nga fillimi i pandemisë e deri më sot, me Covid-19 janë regjistruar 996 raste, prej tyre 859 janë shëruar, 49 kanë vdekur dhe aktiv me Covid janë edhe 88 persona.

Njoftimi i plotë:

Në 24 orët e fundit, në territorin e Komunës së Malishevës, 5 person janë shëruar nga covid-19, ndërsa janë regjistruar 7 raste të reja. Këto të dhëna janë të konfirmuara. Këto të dhëna janë të konfirmuara nga ana e IKSHPK-së, IRSHP-së në Prizren dhe QKMF-së në Malishevë, në komunikimin e rregullt me shtabin emergjent komunal në Malishevë, si dhe nga komunikimi me rastet në terren.

Gjendja e përgjithshme me covid-19 në Komunën e Malishevë, është kjo: Nga fillimi i pandemisë e deri më sot, me covid-19 janë regjistruar 996 raste, prej tyre 859 janë shëruar, 49 kanë vdekur dhe aktiv me covid janë edhe 88 persona.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments