Wednesday, June 12, 2024
HomeBotaVrasja mafioze, këta janë ekzekutorët e gazetarit grek

Vrasja mafioze, këta janë ekzekutorët e gazetarit grek

Dokumentet video që tregojnë dy ekzekutorët e gazetarit grek George Karaivaz kanë dalë në dritë.

Videot janë në duart e oficerëve të rangut të lartë të vrasjeve që po hetojnë çështjen dhe kërkojnë prova të identitetit të autorëve.

Sipas asaj që pasqyrohet në to, shoferi i Beverly-t të zi është i imët, i veshur me një helmetë të bardhë me xham të lyer dhe rroba dhe këpucë të errëta.

Përkundrazi, pasagjeri dhe ekzekutuesi i pretenduar i gazetarit, është i veshur me pantallona ushtarake blu të errëta, kapelë të zezë dhe maskë të zezë.

Rrethi i dëshmive për vrasjen e gazetarit po zgjerohet.

Autoritetet po shqyrtojnë, përveç një pjese të raporteve të tij, njerëz nga mjedisi i tij miqësor dhe profesional, në mënyrë që të ndihmojnë hetimet.

Ndërkohë, avokati i gazetarit pritet të dëshmojë për të nxjerrë në sipërfaqe çdo incident ose raport që mund të hedhë dritë mbi çështjen.

Që në momentin e parë, oficerët e Departamentit të Prokurorisë së Krimeve kundër Jetës, ekzaminuan me kujdes videot që disponojnë, për të verifikuar të gjitha lëvizjet e autorëve, të cilët lëvizën me një skuter me ngjyrë të errët Beverly.

Sipas informacioneve, autoritetet kanë material pak para ndryshimit të automjetit të arratisjes, pasi që pas vrasjes, ata u larguan, në një pikë deri më tani të panjohur me skuterin dhe më pas hypën në një automjet me të cilin vazhduan udhëtimin e tyre.

Sipas një informacioni të ri, policia po shqyrton plotësisht makinën e George Karaivaz për të zbuluar nëse në makinën e tij është instaluar një gjurmues GPS me të cilin autorët kanë monitoruar viktimën e tyre për ditë.

Sende të tjera personale që i përkasin George Karaivaz, të tilla si laptopi dhe telefoni i tij celular, janë transferuar në laboratorët kriminalistik.

Përmes këtyre artikujve, autoritetet do të përpiqen të marrin thirrjet, mesazhet dhe postat elektronike, si dhe botimet e rasteve me të cilat ai merrej dhe hetoi.

Në një klimë dhimbje për lamtumirën e fundit

Varrimi i George Karaivaz u bë ditën e djeshme në fshatin e tij, Kallifito, Drama, ku ai lindi.

Motra e tij e madhe udhëtoi nga Gjermania për të marrë pjesë në varrimin e tij.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments