Thursday, June 13, 2024
HomeLajmeKosovaUlet në 516 numri i pacientëve që po trajtohen nga COVID-19

Ulet në 516 numri i pacientëve që po trajtohen nga COVID-19

Sipas raporteve të datës 1 maj 2021 nga klinikat Covid në QKUK, por edhe spitalet e përgjithshme, në trajtim janë 516 pacientë, prej tyre 410 janë të konfirmuar me Sars-Cov-2 pozitivë, 38 pacientë janë në gjendje të rënduar shëndetësore dhe 406 janë nën asistim të okisgjeno-terapisë.

 

Në QKUK janë të shtrirë 220 pacientë, teksa situata është kjo:

15 prej tyre në gjendje të rënduar

161 të konfirmuar me Sars Cov-2 pozitivë

183 me oksigjeno-terapi

Numri i pacientëve të shtrirë sipas klinikave

Klinika Infektive, 82 pacientë

Klinika Infektive II ( mjekësia sportive), 38 pacientë

Klinika e Pulmologjisë, 81 pacientë

Mjekimi Intensiv -COVID, 14 pacientë + 3 në Repartin Intensiv në Klinikën Infektive

Klinika e Pediatrisë, 5 pacientë

Në spitalet e përgjithshme janë të shtrirë 296 pacientë

23 prej tyre në gjendje të rënduar

249 të konfirmuar pozitivë

223 me oksigjeno-terapi

Numri i pacientëve të shtrirë sipas spitaleve të përgjithshme

Spitali i Prizrenit, 54 pacientë

Spitali i Gjakovës, 54 pacientë

Spitali i Pejës, 71 pacientë

Spitali i Gjilanit, 37 pacientë

Spitali i Ferizajt, 38 pacientë

Spitali i Mitrovicës, 31 pacientë

Spitali i Vushtrrisë, 11 pacientë.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments