Monday, July 15, 2024
HomeLajmeSolana: Popullin e Kosovës e mbajë në zemër

Solana: Popullin e Kosovës e mbajë në zemër

Solana: Popullin e Kosovës e mbajë në zemër

Ish-sekretari i përgjithshëm i NATO-s, Havier Solana, me rastin e 25 vjetorit të çlirimit i është drejtuar popullit të Kosovës.

Në mesazhin e tij, Solana thotë “se e mban në zemër popullin e Kosovës”.

Duhet të jeni të aftë për të ruajtur demokracinë, të aftë ta ruani lirinë dhe të gatshëm të përgatiteni për ndryshimin e madh, që do të jetë integrimi evropian”, tha ai në mesazhin e tij për popullin e Kosovës.

Më 12 qershor 1999-të, trupat e NATO-s hyjnë në Kosovë duke çliruar përfundimisht vendin nga okupatori serb.

Në këtë ditë u përmbush ëndrra shekullore e popullit të Kosovës për liri.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments