Për këtë ekspertët shëndetësorë po bëjnë thirrje për respektim të distancës sociale fizike, si dhe ajrosjen e ambientit të mbyllur ku qëndrojmë dhe pastrimin e shpeshtë të duarve, transmeton Telegrafi.

Të mirëmbahet – pra të pastrohet dhe grimcat e ushqimeve që mund t’i kemi konsumuar derisa kemi punuar duhet patjetër t’i largojmë, përndryshe rrezikohemi nga sëmundje të ndryshme përveç coronavirusit.

Më poshtë ju sjellim një video nga ekspertë të fushës së teknologjisë që tregojnë në detaje sesi duhet pastruar tastiera e kompjuterit desktop apo laptopit – për të shmangur çfarëdo infeksioni.