Tuesday, April 16, 2024
HomePublikime/KonkurseShpallje të pavlefshme

Shpallje të pavlefshme

“Arkiton” Sh.p.k shpallë të pavlefshme çertifikatën e biznesit me  Nr.U.I  811446500,pronar Veton Haxhiu,Prishtinë.

D’IMAGE pronar Donika Berbati shpallë të pavlefshme çertifikatën e biznesit,Prishtinë

Ajna Mumini shpallë të pavlefshme diplomën e lëshuar në SHMB”Abdyl Frashëri”Prishtinë.

Sabit Ibriqi shpallë të pavlefshme diplomën dhe dëftesën e vitit -I-II-III-IV- Shkolla e Mesme”Gjergj Kastrioti-Skënderbeu”Drenas.

Hamit Ruzhdi Krasniqi shpallë të pavlefshme diplomën e lëshuar më  dt 28/08/1989, SHMT”Shtjefën Gjeçovi”Prishtinë

 

 

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments