Wednesday, November 30, 2022
HomeUncategorizedShpallje të pavlefshme

Shpallje të pavlefshme

Sadush Sylaj shpallë të pavlefshme biznesin Individual Sadush Sylaj B.I , N.T”Besart Tours”me Nr.70923890,Istog.

Bedrije Halit Bicaj shpallë të pavlefshme diplomën e lëshuar në SHMLEJ”Hoxhë Kadri Prishtina”Prishtinë.

Shkëlqim Konjusha shpallë të pavlefshme diplomën,certifikatën dhe dëftesat e klasës -X-XI-XII- ShMP”Hivzi Sylejmani”Prishtinë.

Visar Pllana nga Bardhoshi shpallë të pavlefshme diplomën e lëshuar në SHMLEJ”Hoxhë Kadri Prishtina”Prishtinë.

Arbnor Berisha shpallë të pavlefshme diplomën e Shk.Mesme”Fehmi Agani”Klinë

 

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments