Saturday, June 12, 2021
HomePublikime/KonkurseShpallje të pavlefshme

Shpallje të pavlefshme

Hedije Qereti shpallë të pavlefshme dëftesat e vitit -I-VIII- Shkolla Fillore”Ramiz Sadiku”Pejë.

Zorica Baboviq shpallë të pavlefshme diplomën në gjuhën boshnjake Shkolla Ekonomike”Ali Hadri”Pejë.

Mirlinda Murataj shpallë të pavlefshme diplomën dhe dëftesat e klasës -I-II-III-IV- viti 1995/9 Shkolla e Mesme Gjimnazi”Ali Hadri”Pejë.

Albon Kryeziu shpallë të pavlefshme diplomën e Shkollës Profesionale e Makinerisë”Xhelal Hajda-Toni”Rahovec.

Besart Thaçi shpallë të pavlefshme dëftesat dhe diplomën e Shkollës Fillore “Bekim Sylka”Rahovec.

EveryDay Tm Shpk shpallë të pavlefshme Nr.B 810857360,Prishtinë.

Bekim Osmani nga Prishtina shpallë të pavlefshme diplomën dhe dëftesat e vitit -I-II-III-IV” Sh.M.M”Dr.Ali Sokoli”Prishtinë.

Vjollca Shala shpallë të pavlefshme ID me Nr.16142100069 Fakulteti i Edukimit , Prishtinë.

C.P.C.D Kompani për zhvillim dhe Konsulencë shpallë të pavlefshme Nr.B 70658747,Prishtinë.

Zahrije(Sadri)Mazreku shpallë të pavlefshme diplomën e Kolegjit AAB-Prishtinë.

Melihate Pllana-Mirena shpallë të  pavlefshme diplomën e Fakultetit të Edukimit,Fizik-Kimi”Prishtinë.

Gentiana Zogaj nga Prishtina shpallë të pavlefshme ID me Nr.148885,Fakulteti Filologjik-Gjuhë Angleze-Prishtinë.

Simnica Shped N.t.sh shpallë të pavlefshme Nr.B 70108951,Nr.U 810542466,Prishtinë.

 

 

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments