Wednesday, November 30, 2022
HomePublikime/KonkurseShpallje të pavlefshme

Shpallje të pavlefshme

Shqipe Lokaj shpallë të pavlefshme dëftesën e Shk.Mesme Ekonomike”Ali Hadri” me Nr. 01-503,data 18.06.2000

Wiski Q.Sh.P.K shpallë të pavlefshme c’regjistrimin e biznesit me Nr.810018582.

Fatos Sahiti B.I shpallë të pavlefshme Nr.Fiskal  600566676.

Fitim Sahiti B.I shpallë të pavlefshme Nr.Fiskal  600814653.

Mirlinda Berisha shpallë të pavlefshme dëftesat dhe diplomën e Shk.Mesme “Xhelal Hajda-Toni”Rahovec.

Floriana Berisha shpallë të pavlefshme dëftesat e vitit -I-II-III- ShMP”Fehmi Agani”Klinë.

Bedri Dakaj shpallë të pavlefshme dëftesat e klasës I-VIII- Shk.Fillore”Esat Mekul”Cerovikë.

Vera Gojani shpallë të pavlefshme diplomën e Fakultetit të Edukimit”Hasan Prishtina”Prishtinë.

Jahir Boletini shpallë të pavlefshme duplikatin e diplomës Gjimnazi”Haxhi Zeka”Istog.

Albulena Fazliu nga Obiliqi shpallë të pavlefshme diplomën e lëshuar në Fakultetin Filologjik,dega Letërsi,Universiteti i Prishtinës.

Valon Ramadani shpallë të pavlefshme diplomën e lëshuar në SHMLEJ”Hoxhë Kadri Prishtina”Prishtinë

Ajshe Babatinca shpallë të pavlefshme diplomën e AAB,Prishtinë

 

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments