Tuesday, May 21, 2024
HomePublikime/KonkurseShpallje të pavlefshme

Shpallje të pavlefshme

Riza Mala shpallë të pavlefshme diplomën e Shkollës së mesme Ekonomike “Ali Hadri”Pejë , viti 1969/70.
Ardita Kuqi shpallë të pavlefshme diplomën dhe dëftesat e klasës -I-II-III-IV- Shkolla e Mesme e Mjeksisë.
Shpallë të pavlefshme D.P.Z “VINDENIS” me Nr.B 70256164,Podujevë.
DPT “Saranda”shpallë të pavlefshme Nr.F 600556867.
Arjana Zogaj nga Fushë Kosova shpallë të pavlefshe diplomën e Kolegjit AAB – Gjuhë Angleze , Prishtinë.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments