Sunday, May 22, 2022
HomeEkonomiShifra shqetësuese të numrit të familjeve me skema të ndihmës sociale në...

Shifra shqetësuese të numrit të familjeve me skema të ndihmës sociale në Kosovë

Agjencia e Statistikave të Kosovës (ASK) ka filluar publikimin e Statistikave të Mirëqenies Sociale në baza mujore.

Sipas rezultateve të dala nga ky publikim rezulton se gjatë muajit shkurt 2022: nga skema e ndihmës sociale kanë përfituar 25 811 familje me gjithsej 102 333 anëtarë, dhe nga skema për mbështetje materiale familjeve që kanë fëmijë me aftësi të kufizuara kanë përfituar 2 431 familje.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments