Tuesday, April 16, 2024
HomeTop LajmetPër 1 Maj, Shpend Ahmeti ndalon qarkullimin e automjeteve në Gërmi

Për 1 Maj, Shpend Ahmeti ndalon qarkullimin e automjeteve në Gërmi

Kryetari i Komunës së Prishtinës, Shpend Ahmeti, ka publikuar një urdhëresë më të cilën sot ndalohet qarkullimi i automjeteve në Gërmi, raporton Express.

Në urdhëresën e publikuar nga Ahmeti, thuhet se do të lejohen vetëm automjetet e Policisë së Kosovës, KFOR’it, të EULEX’it, të ndërmarrjes “Hortikultura”, të KRM “Pastrimi” dhe të Drejtorisë së Inspeksionit dhe automjeteve emergjente.

https://www.facebook.com/ShpendAhmetii/posts/302207451270211

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments