Sunday, July 14, 2024
HomeLajmeMSH jep njoftimin e rëndësishëm për vaksinimin e qytetarëve mbi 85 vjeç

MSH jep njoftimin e rëndësishëm për vaksinimin e qytetarëve mbi 85 vjeç

Ministria e Shëndetësisë njofton se, nesër (e enjte, 8 prill 2021) fillon vaksinimi i qytetarëve të moshës mbi 85 vjeç.

Vaksinimi i kësaj grup-moshe do të bëhet fillimisht në Prishtinë (Salla “1 Tetori”) dhe në komunat: Pejë, Gjakovë, Prizren, Ferizaj, Gjilan, Mitrovicë dhe Vushtrri dhe në të gjitha komunat e tjera ku ka filluar vaksinimi kundër COVID-19.

Vaksinimi bëhet në Qendrën Kryesore të Mjekësisë Familjare (Njësia e vaksinimit) në komunat e lartpërmendura, me përjashtim të Prishtinës, ku vaksinimi bëhet në sallën “1Tetori”.

Ndërsa, për grup-moshën nga 80-84 vjeçe, vaksinimi nis me datën 11 prill 2021, në të njëjtat vende të vaksinimit dhe në të gjitha QKMF-të e komunave të tjera ku do të fillojë vaksinimi kundër COVID-19.

Personat e këtyre grup-moshave, do të kontaktohen për vaksinim përmes telefonit, bazuar në të dhënat e plotësuara përmes aplikimit në ekosova.rks-gov.net, ku mundësia e aplikimit është ende e hapur.

 

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments