Sunday, July 14, 2024
HomeBotaMaji mund të sjellë lehtësime të masave në Zvicër

Maji mund të sjellë lehtësime të masave në Zvicër

Më 19 prill Zvicra relaksoi një sërë masash koronavirus, duke përfshirë lejimin e hapjes së bareve dhe restoranteve në natyrë (tarrasa), së bashku me një varg masash të tjera.

Ndërsa masa më të relaksuara janë parashikuar për pranverën, të paktën deri në fund të majit do të bëhen disa lehtësime edhe më tej.

“Duke pasur parasysh nevojën për të mbrojtur njerëzit e pambrojtur që nuk janë vaksinuar ende dhe situatën e brishtë epidemiologjike, lehtësimi i mëtejshëm nuk është i mundur para 26 majit”, tha Këshilli Federal.

Masat në tryezë për 26 maj përfshijnë masa më të mëdha për ngjarje dhe grupe, së bashku me lejimin e hapjes së hapësirave të brendshme të bareve dhe restoranteve.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments