Tuesday, May 21, 2024
HomeLajmeImami që thoshte se koronavirusi është dënim nga Zoti: U shërova me...

Imami që thoshte se koronavirusi është dënim nga Zoti: U shërova me lutje dhe medikamente

Imami nga Mitrovica Fatmir Latifi tha se u shërua nga virusi Covid-19 përmes medikamenteve dhe lutjeve tek Zoti.

“Kam marr medikamente dhe jam lut. Njeriu edhe lutet edhe merr medikamente. Në aspektin shpirtëror lutja dhe në aspektin trupor medikamentet. Lutja është arma e besimtarëve,. Ne i respektojmë masat, të mos na i ndalin xhamitë”, ka thënë ai, në emisionin “Frontal”, në T7.

Hoxha Fatmir Latifi njihet edhe për deklaratën që bëri para pak kohësh në lidhje me koronavirusin, duke u shprehur se “Koronavirusi është dënim nga Zoti, sepse nuk po lejoni që gratë myslimane t’i vendosin ferexhet”.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments