Sunday, May 19, 2024
HomeLajmeKosovaGjendje e mjerueshme e rrugëve në Ferizaj, shkak ndërtimet

Gjendje e mjerueshme e rrugëve në Ferizaj, shkak ndërtimet

Ndërtimi në sipër në qytet dhe i ndërtesave të larta kanë bërë që rrugët e Ferizajit të jenë të shkatërruara.

Së paku, në rrugën “Tirana” gjendja e rrugës është e tillë.

 

Një banor ka thënë se rruga përpara shtëpisë së tij është prishur tërësisht.

Sipas tij, shumë rrugë të tjera janë në gjendje të njejtë.

 

 

 

 

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments