Wednesday, June 12, 2024
HomeLajmeKosovaDega e LDK për Gjermani homazh dhe përkulje për luftën e Koshares

Dega e LDK për Gjermani homazh dhe përkulje për luftën e Koshares

Dega e LDK për Gjermani përkujton Luftën e Koshares.
Ajo bën homazh dhe përkulje ndaj Luftës e krenarisë,lavdisë ,
çlirimit dhe bashkimit- Lufta e KOSHARES me komandant  SALI ÇEKAJ,
AGIM RAMADANIN,RRUSTEM BERISHEN, ANTON QUNIN, FADIL HADERXHONAJ,
NASER VLLASI, HYSEN BERISHA dhe 114-dëshmoret trima.
LAVDI
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments