Sunday, May 19, 2024
HomeLajmeAlbin Kurti emëron edhe tre zëvendësministra tjerë

Albin Kurti emëron edhe tre zëvendësministra tjerë

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Albin Kurti, ka emëruar dy zëvendësministre dhe një zëvendësministër, të cilëve u ka uruar suksese në plotësimin e detyrave dhe përgjegjësive të tyre.

Zëvendësministër në ministrinë e Kulturës, Rinisë dhe Sportit emëruar janë është emëruat, Daulina Osmani, zëvendësministre e Shëndetësisë, është emëruar  Dafina Gexha- Bunjaku, ndërsa Kreshnik Ahmeti është emëruar zëvendësministër i Punëve të Jashtme dhe Diasporës.

Deri m ë tani, me vendim të Kryeministrit të Republikës së Kosovës, janë emëruar 18 zëvendësministra.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments