Tuesday, April 16, 2024
HomeLajmeKosova​Federici: Aftësitë e KFOR nuk janë minuar nga COVID-19

​Federici: Aftësitë e KFOR nuk janë minuar nga COVID-19

Komandanti i KFOR-it, gjeneral majori Franco Federici u prit sot nga kryeministri i Kosovës Albin Kurti, për një takim të përqendruar në situatën e përgjithshme të sigurisë dhe përgjigjen ndaj pandemisë COVID-19.

 

Gjenerali Federici riafirmoi angazhimin e paanshëm të KFOR-it për të kontribuar në sigurinë dhe sigurinë dhe lirinë e lëvizjes së të gjitha komuniteteve në Kosovë. Ai gjithashtu konfirmoi se aftësitë e KFOR nuk janë minuar nga COVID-19, duke iu falënderuar masave parandaluese dhe rigoroze në të gjitha bazat dhe objektet.

Kurti dhe Federici u shprehën të kënaqur me nivelin e shkëlqyeshëm të bashkëpunimit nga institucionet shëndetësore në Kosovë me KFOR-in, veçanërisht në lidhje me ndarjen e informacionit dhe iniciativat mbështetëse për të përmbajtur përhapjen e koronavirusit, thuhet në një njoftim të KFOR-it.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments