Saturday, June 12, 2021
HomeLajmeKosovaVotohet në parim-plotësim ndryshimi i Ligjit për Automjete që parasheh heqjen e...

Votohet në parim-plotësim ndryshimi i Ligjit për Automjete që parasheh heqjen e homologimit

 

Komisioni për Bujqësi, Pylltari, zhvillim Rural, Mjedis e planifikim hapësinor dhe Infrastrukturë ka votuar në parim Projektligjin për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për Automjete.

 

Anëtarët e këtij komisioni me shumicë votash kanë votuar që të kaloj në parim, plotësim ndryshimi i Ligjit për Automjete.

Ky projektligj parasheh heqjen e homologimit si dhe mundësinë e bartjes së pagesës me rastin e ndërrimit  të pronësisë.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments