Sunday, June 13, 2021
HomeLajmeKosovaVigjilenca e Policisë së Kosovës, ia gjejnë drogën e fshehur në gojë...

Vigjilenca e Policisë së Kosovës, ia gjejnë drogën e fshehur në gojë të burgosurit

Sot, rreth orës 15:00 në Qendrën e Paraburgimit në Prishtinë, zyrtarët korrektues kanë arritur të parandalojnë futjen e kontrabandës brenda kësaj qendre.

 

Gjatë pranimit të një të burgosuri, të njëjtit i është gjetur sasi e dyshuar narkotike, të cilën e kishte fshehur brenda gojës.

Lidhur me rastin janë njoftuar policia e Kosovës dhe janë iniciuar procedurat tjera sipas rregullores.

Shërbimi Korrektues i Kosovës mbetet i përkushtuar në luftimin kontrabandës brenda institucioneve korrektuese dhe asnjëherë nuk do të qëndroj duarkryq përballë këtyre dukurive negative të cilat rrezikojnë rendin dhe sigurinë e saj. 

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments