Thursday, May 13, 2021
HomePublikime/KonkurseShpallje e pavlefshme

Shpallje e pavlefshme

Naim Gashi shpallë të pavlefshme diplomën dhe dëftesat e Shk.Mesme Teknike “Fehmi Agani”Klinë.

Pro Plastika Sh.p.k shpallë të pavlefshme çertifikatën e biznesit me Nr.B 810108432.

Labinot Shulina shpallë të pavlefshme Koperativën Bujqësore me Nr.B70451317,Nr.F.601299060,Rahovec.

 

 

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments