Monday, March 20, 2023
HomeLajmeKosovaShembull që duhet ndjekur, furra nga Malisheva jep bukë falas për nevojtarët...

Shembull që duhet ndjekur, furra nga Malisheva jep bukë falas për nevojtarët gjatë Ramazanit

Sot të gjithë besimtarët islam, kanë nisur agjërimin e muajit të shenjt të Ramazanit. Në këtë muaj të mëshirës,  të sakrificës, shumë njerëz solidarizohen me të tjerët, që nuk i kanë kushtet dhe mundësit për të pasur një muaj sa më të lehtë.

Mirëpo si gjithmonë janë njerëzit vullnet mirë, qytetarët solidar, që duan të ndajnë të mirat e tyre me të tjerët.

Një shembull që duhet ndjekur nga të tjerë është furra e bukës “Rina”, nga qyteti i Malishevës, e cila ka vendosur që gjatë tërë muajit Ramazan të jap bukë falas për të gjithë nevojtarët.

 

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments