Sunday, May 16, 2021
HomeLajmeQeveria vendos për hapjen e shkollave

Qeveria vendos për hapjen e shkollave

Qeveria e Kosovës ka miratuar vendimin për masat e reja kundër Covid-19.

Sipas këtij vendimi, janë hapur institucionet publike dhe private të arsimit.

“Institucionet publike dhe private të arsimit të vazhdojnë aktivitetin e tyre në mënyrë të rregullt sipas udhëzuesit të përkohshëm për aplikimin a masave për parandalimin dhe luftimin e COVID – 19 në institucionet e arsimit të të gjitha niveleve”.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments