Saturday, June 12, 2021
HomeLajmeKosovaPunime të domosdoshme për siguri të sistemit, vendet ku nesër do të...

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit, vendet ku nesër do të ketë ndërprerje të rrymës

Kompania për distribuimin e energjisë elektrike në Kosovë, KEDS, ka njoftuar se nesër do të kryhen punime për siguri të sistemit dhe për këtë arsye do të ketë edhe ndërprerje të rrymës në disa lokalitete në vend.Ky është orari sipas rajoneve të vendit:

 

08.06.2021

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit 

Pejë

1.

Nga TS 110/10kV Klina do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Klinavci (kodi52000002) prej orës 11:00 deri në ora 14:00

Vendet: Klinavc, Gjurgjevik i Vogël, Kërnicë, Shtupel, Bingjë, Grapc, Leskoc, Krushevë e Vogël, Radulloc, Pataqan, Zllakuqan, Krushevë e Madhe, Ranoc, Berkovë dhe Rudicë.

Arsyeja: Ndërrimi i  dy shtyllave të tensionit të mesëm në Gjurgjevik  të Vogël.

Mitrovicë

1.

Nga TS 110/10 kV Vushtrria 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Stacioni Hekurudhor (kodi73000004) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Shtitaricë, Dalak, Akrashticë, Pantinë, Bukosh, Taraxhë, Liqej, Balincë, Oshlan, Duboc, Galicë, Beçiq dhe  Brusnik.

Arsyeja: Shtrëngimi  i përçuesve  në 10 kV Dolak, Pantin dhe  ndërrimi i izolatorëve.

Gjakovë 

1.

Nga TS 35/10 kV Gjakova I do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Beci (kodi80080010) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Bec, Janosh, Lugbunar, rr.Mark Malota, Novosellë e Epërme, Novosellë e Poshtme, Osek Pashë, Palabardhë, Qerim, Sopot dhe Trakaniq.

Arsyeja: Rregullimi i bazamenteve të tensionit të mesëm në Osekpashë dhe Novosellë të Ulët.

Gjilan

1.

Nga TS 110/20(10) kV Kamenica do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Ropotova (kodi62000014) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Bozhec, Busavatë dhe Miganoc.

Arsyeja: Punimi i kokave kabllovike në TS Ropotova e Vogël.

2.

Nga TS 110/35/10 kV Vitia do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Vitia (kodi61067005) prej orës 12:00 deri në ora 14:00

Vendet: Viti (“Iliri”, Te shkolla e mesme, Te ura, Te Kasabanka, te Shtëpia e kulturës, Te pasqyra dhe te Kisha katolike).

Arsyeja: Kyçja e trafostacionit të ri në projektin  Viti.

Prizren

1.

Nga TS 35/10 kV Sharri (Dragash) do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Restelica (kodi30036002) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Lubovishtë, Kukjan, Vranishtë, Restelicë, Mlikë, Glloboqicë, Krushevë, Zlipotok dhe Orqushë.

Arsyeja: Ndërrimi izolatorëve, përforcimi i përçuesve nëpër fusha.

Ferizaj

1.

Nga TS 35/10 KV Shtime do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Rashinca (kodi41046001) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Davidovc, Rashincë Muzeqinë, Vojnovc dhe Gjergjaj.

Arsyeja: Shtrëngim i përçueseve, ndërrim i izolatorëve dhe vendosje e bazave të siguresave nëpër trafostacione.

Prishtinë

1.

Nga 110/10kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

NS 10/0.4 kV Matiçani 2 (kodi19000041005) prej orës 10:30 deri në ora 15:00

Vendet: rr. Muharrem Fejza dhe rr. Arif Rama.

Arsyeja: Punime në projektin Instalimi i daljes se re të tensionit të ulët TS Matiçani 2.

09.06.2021

                                                            Punime në projekte investive

 

Prishtinë

 

1.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

NS 10/04kV Çamëria 2 (kodi: 11000008033) prej orës 09:00 deri në ora 12:00

Vendet: një pjesë e qytetit.

Arsyeja: Energjizimi i daljeve të reja 0.4kV.

09.06.2021

 Punime nga palët e treta

 

Prishtinë

1.

Nga TS 35/10kV Badovci do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Hajvalia (kodi: 10014002) prej orës 10:00 deri në orën 16:00

Vendet: Hajvalia.

Arsyeja: Përmirësimi i vërejtjeve nga Komisioni për Pranime Teknike, sipas pëlqimit elektro-energjetik.

Gjilan

1.

Nga TS 35/10 kV Gjilani IV do të ndërprehet:

Dalja 10 kV LP Industrial (kodi: 60063005) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Zona industriale.

Arsyeja: Energjizimi i sistemit hyrje – dalje.

Punimet në rrjet, linku: https://www.keds-energy.com/shq/punimet-ne-rrjet/njoftohu-per-punime-ne-rrjet/

Harta e punimeve në rrjet, linku: https://outage.keds-energy.com/Main.aspx?lan=al&trh=

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments