Saturday, May 8, 2021
HomeLajmeKosovaPunime në rrjet, KEDS njofton ku do të ketë nesër ndërprerje të...

Punime në rrjet, KEDS njofton ku do të ketë nesër ndërprerje të energjisë elektrike

Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet.

 

24.04.2021

Punime të domosdoshme për sigurinë e  sistemit

Prishtinë

1.

 NS 35/10 kV Fushë-Kosova II  do të ndërprehet:

Dalja 10kV Miradi e Epërme   (Kodi: 15018019) prej orës 11:00 -13:00 

Vendet:Miradi e Epërme.

Arsyeja: Instalimi i trafostacionit të ri në  NS Miradi e Epërme.

Ferizaj

1.

 NS 110/35/10 kV Lipjani do të ndërprehet:

Dalja 10kV Konjuhi (Kodi: 41000004) prej orës 09:00 -10:30 

Vendet: Lipjan (një pjesë), Konjuh, një pjesë e Banullës, Bizneset përgjatë Magjistrales Prishtinë – Ferizaj.

Arsyeja: Bartja e përçuesve nga shtylla e drurit në shtyllë betoni të tensionit të mesëm.

Pejë

1.

NS 110/10 kV Peja 2 do të ndërprehet:

Stabilimenti  – Degëzimi Sferka nga ora 10:00 deri -13:00

Trafostacionet që do të mbesin pa furnizim me energji elektrike:

ZahaqëG.Rama (Kodi:51000005001)
Zahaq Ukë Atashi (Kodi:51000005002)
LlabjanKelmendët (Kodi:51000005003)
Dukagjin Peja (Kodi:51000005004)
Hysen Gashi (Kodi:51000005005)
Kushtrim Nitaj (Kodi:51000005006)
”Eling”-PantelatSolare (Kodi:51000005007)
Sferkë e Thatë 2 (Kodi:51000005009)
Svërkë e Thatë 1 (Kodi:51000005009)
Tërestenik 2 (Kodi:51000005044)
Lutogllava 5 (Kodi:51000005045)
Lutogllava 4 (Kodi:51000005046)
Lutogllava 1 (Kodi:510000050047
Lutogllava 3 (Kodi:51000005048)
Lutogllava 2 (Kodi:51000005049)
VraninaLlabjan (Kodi:51000005050)

 

Vendet: fshatrat: Lutogllavë,Tërstenik, Leshan dhe Sverka.

Arsyeja:Energjizimi i linjës së re.

25.04.2021

Punime të domosdoshme për sigurinë e  sistemit

Prishtinë

1.

 NS 35/10 kV Fushë- Kosova do të ndërprehet:

Dalja 10kV Batllava-Kuzmin (Kodi: 10012009) prej orës 10:00 16:00 

Vendet:Pompat e Ujësjellësit.

Arsyeja: Ndërrimi dhe testimi i releve, instalimi i transformatorëve toroidal dhe testimi i daljes.

2.

 NS 35/10 kV Fushë- Kosova do të ndërprehet:

Dalja 10kV Hekurudha (Kodi: 15018013) prej orës 10:00 16:00 

Vendet: Hekurudhat e Kosovës Fushë- Kosovë.

Arsyeja: Ndërrimi dhe testimi i releve, instalimi i transformatorëve toroidal dhe testimi i daljes.

3.

 NS 35/10 kV Fushë- Kosova do të ndërprehet:

Dalja 10kV Fabrika e ushqimit të kafshëve (Kodi: 15018011) prej orës 10:00 16:00 

Vendet:Fabrika e ushqimit të kafshëve

Arsyeja: Ndërrimi dhe testimi i releve, instalimi i transformatorëve toroidal dhe testimi i daljes.

4.

 NS 35/10 kV Fushë -Kosova do të ndërprehet:

Dalja 10kV  Mulliri (Kodi: 10012012) prej orës 10:00 16:00 

Vendet:Mulliri Fushë- Kosovë.

Arsyeja: Ndërrimi dhe testimi i releve, instalimi i transformatorëve toroidal dhe testimi i daljes

25.04.2021

Punime nga palët e treta

Prishtinë

1.

Në NS 110/10kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV MitrovicBozidar( MustafHasani) (kodi: 19000030247 )  prej 11:00 – 15:00

Vendet: TS MuhametHasani.

Arsyeja:  Ndërrimi i ormanit të tensionit të ulët sipas pëlqimit elektro-energjetik.

Në  NS 110/10kV Prishtina 5 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV j5 Bardhosh (Kodi: 13000001)  prej orës 10:00  deri në ora 14:00

Vendet: Një pjesë e fshatit Bardhosh.

Arsyeja:Realizimi i 6 lidhsevekabllovike 10(20)kV, sipas pëlqimit elektro-energjetik.

26.04.2021

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

Në NS 220/10kV Drenas do  të ndërprehet:

NS 10/04 kVLlapushnik te Gashët(kodi:16100005046) prej orës 08:00 deri 17:00

Vendet: Llapushnik te lagjja Gashët.

Arsyeja: Kyçja e konsumatorëve në rrjetin e ri

Ferizaj

1.

Në NS 35/10kV Ferizaj I do  të ndërprehet:

NS 10 kVSherret (kodi: 40040003) prej orës 09:30 deri 16:30

Vendet: TS (MBTS),TS ” 14 “,TS ” 14″  (Kulla),TS Ura e Dudit, rr. Epopeja e Jezercit.

Arsyeja: Për realizimin e unazës te Projektit Ylli3.

26.04.2021

Punime nga palët e treta

Prizren

1.

Në NS 35/10kV Dragashido të ndërprehet:

Dalja 10kV Bellobradi(Kodi:30036008)  prej 11:00 – 15:00

Vendet: Bellobradi,Brruti,Kapre,Kosavë,Pllajnik,Shajne,Xërxe e Sharrit,Zgatar,ZymiSharrit; bizneset:ILVA” Buqe, Restoran DasmashZym, TS-IPKO dhe Vala.

Arsyeja:  Montimi i  SHB 12/1600 sipas projektit tëaprovuar, sipas pëlqimit elektro-energjetik.

27.04.2021

Punime në projekte investive

Ferizaj

1.

Nga TS 35/10kV Ferizaj I do  të ndërprehet:

Dalja 10 kV Drejtimi i Bankes (kodi: 40040001) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Vendet: rr.Dëshmorët e Kombit, rr.Spitalit dhe rr.12 Qershori (një pjesë).

Arsyeja: Energjizimi i kabllove të reja.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments