Saturday, May 8, 2021
HomeLajmePolicia në Mitrovicë shton kontrollet për zbatimin e masave kundër COVID-19

Policia në Mitrovicë shton kontrollet për zbatimin e masave kundër COVID-19

Drejtoria Rajonale e Policisë në Mitrovicë të Jugut ka vazhduar kontrollet për ta parë nëse po zbatohet masat kundër COVID-19, në përputhje me Ligjin për parandalimin dhe luftimin e pandemisë COVID-19, dhe vendimet e fundit të qeverisë.

Krahas angazhimeve në përputhje  me dispozitat e parapara ligjore, me qëllim të vetëdijesimit të qytetarëve për respektimin e masave për mbrojtjen nga pandemia,  policia ka shtuar kontrollet dhe angazhimet në: qendrat tregtare, lokalet e gastronomisë, transporti publik e po ashtu edhe respektimi i masës së kufizimit të lëvizjes.

Policia e Kosovës vazhdon të apelojë tek qytetarët për respektim të masave kundër COVID-19.

 

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments