Monday, June 14, 2021
HomeLajmeKosovaPolicia gjatë tërë kohës në teren, kërkohet zbatim i masave antiCOVID

Policia gjatë tërë kohës në teren, kërkohet zbatim i masave antiCOVID

Derisa virusi COVID-19 vazhdon të jetë aktiv në mesin tonë, Policia e Kosovës është duke vazhduar patrullimet e rregullta sa i përket kontrollimit të zbatimit të masave antiCOVID.

Edhe sonte angazhimet e zyrtarëve policorë kanë vazhduar në çdo anë të vendit, për të shikuar nga afër zbatimin e këtyre masave.

“Angazhimet e Policisë së Kosovës dhe akterëve tjerë në teren për zbatimin e masave dhe kufizimeve ndaj pandemisë COVID-19, po reflektojnë pozitivisht edhe në teren, referuar statistikave të rasteve të fundit të publikuara nga IKSHPK-ja”, u tha në njoftimin e PK-së.

Gjithashtu u theksua se Policia e Kosovës vazhdon të jetë e përkushtuar që bashkërisht të arrijmë të tejkalojmë sfidën me virusin COVID-19.

Gjatë 24 orëve të kaluara, Policia e Kosovës ka shqiptuar 719 tiketa në bazë të ligjit antiCOVID.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments