Saturday, May 8, 2021
HomeLajmeKosovaNis mbledhja e Kryesisë së Kuvendit

Nis mbledhja e Kryesisë së Kuvendit

Ka nisur mbledhja e Kryesisë së Kuvendit të Kosovës.

Të pranishëm në këtë mbledhje janë shefat e grupeve parlamentare të të gjitha partive parlamentare.

Ndërsa temat që pritet të diskutohen, kanë të bëjnë me:

I. Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e mëparshme e Kryesisë së Kuvendit,

II. Përgatitjet për Seancë plenare:

Deklarimet jashtë rendit të ditës,

Pyetjet parlamentare,

Miratimi i procesverbalit nga seanca e mëparshme.

III. Shqyrtimi i propozimeve dhe i kërkesave.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments