Tuesday, May 11, 2021
HomeLajmeKosovaNesër mblidhet Kryesia e Kuvendit, këto janë pikat e rendit të ditës

Nesër mblidhet Kryesia e Kuvendit, këto janë pikat e rendit të ditës

Nesër Kuvendi i Kosovës mban mbledhje të Kryesisë në ora 10:00.

Kjo është bërë e ditur përmes një njoftimi për media nga Kuvendi.

Këto pritet të jenë pikat e rendit të ditës:

I. Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e mëparshme e Kryesisë së Kuvendit,

II. Përgatitjet për Seancë plenare:

1. Deklarimet jashtë rendit të ditës,

2. Pyetjet parlamentare,

3. Miratimi i procesverbalit nga seanca e mëparshme.

III. Shqyrtimi i propozimeve dhe i kërkesave

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments