Monday, June 14, 2021
HomeLajmeKosovaNë QMF nr.3 në Prishtinë vështirë të shëroheni, mbeturina gjithandej!

Në QMF nr.3 në Prishtinë vështirë të shëroheni, mbeturina gjithandej!

Qendra e Mjekësisë Familjare numër 3 në Prishtinë është në gjendje mjaft të keqe.

Kudo nëpër hapësirat e kësaj QMF-je ka mbeturina të shumta, të cilat veçse përkeqësojnë gjendjen e pacientëve.

Indeksonline ka siguruar pamje:

Nga mbeturinat ekziston rreziku i përhapjes së viruseve dhe sëmundjeve të cilat mund të jenë vdekjeprurëse.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments