Thursday, April 15, 2021
HomeSportKombëtarja e Kosovës në taekwondo do marrë pjesë në Kampionatin Evropian

Kombëtarja e Kosovës në taekwondo do marrë pjesë në Kampionatin Evropian

Kombëtarja e Kosovës në taekwando do të marrë pjesë me luftëtarët e saj në kuadër të Kampionatit Evropian që do të mbahet në Bullgari.

 

Kombëtarja e Kosovës në taekwondo, do të marrë pjesë në Kampionatin Evropian, që prej 8 deri më 11 prill do të mbahet në Sofia të Bullgarisë.

Për Kombëtaren kosovare do të paraqiten, Arnis Agushi (-68 kilogramë), Arbër Azemi (-74 kg), Arbnor Bajra (-84 kg) dhe Arbër Bajra (-87 kg).

Ekipit i prinë trajneri Arsim Agushi dhe udhëheqësi i ekipit, Valmir Fetiu.

Kampionati do të mbahet nga data 8 prill deri më 11 prill.

https://www.facebook.com/kosovoolympiccommittee/?ref=nf&hc_ref=ARR_U5m8BZN4SFdfYihw5f3wLvG2AX-8wBz-k7LY6LtpJ–5FrUdK6HvPnN5nrTQvNI

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments