Tuesday, September 27, 2022
HomeLajmeKosovaKëto janë vendet ku do të ketë sot ndërprerje të rrymës

Këto janë vendet ku do të ketë sot ndërprerje të rrymës

Kompania për Distribuimin e Energjisë Elektrike në Kosovë (KEDS) njofton se nesër do të kryhen punime për siguri të sistemit energjetik dhe si rezultat në disa lokalitete do të ketë ndërprerje të rrymës.

Ky është orari sipas rajoneve të Kosovës:Prishtinë

TS 35/10(20) kV Mazgit  do të ndërprehet:

Vendet: Plemetin, Hamidi, Bivolak, Gllavotin, Bivolak, Strovc, Zhilivodë, Bequk, Millosheve (nje pjese) .

Arsyeja : Mirmbajtje preventive

Gjakovë

TS 35/10kV Malisheva   do të ndërprehet:

Dalja 10kV Mirusha (kodi: 82082002)  nga ora 10:00 deri 15:00

Vendet:. Rrugët: 603 Adem Jashari (1 konsumatorë), Imer Krasniqi (7 konsumatorë), 605 Hamdi Berisha (1 konsumatorë), 606 Pavarësia (1 konsumatorë). Fshatrat: Bubël, Burim, Carallukë (3 konsumatorë), Damanek, Gurbardhë, Llapçevë, Lubizhdë, Lubizhdë e Malishevës, Lumnishtë, Mirushë, Mrasor, Panorc (një pjesë) dhe Turjakë..

Arsyeja : Mirmbajtje preventive.

TS 110/10kV Gjakova 2   do të ndërprehet:

Dalja 10kV Elektromotori Deva (kodi: 81000003)  nga ora 10:00 deri 14:00

Vendet:. Rrugët: Abdurrahim Buza, Aleksandër Moisiu, Anton Qeta (1 konsumatorë), Asim Vokshi (1 konsumatorë), Avni Rrustemi, Bashkim Idrizi (1 konsumatorë), Dëshmorët e Lirisë, Faik Konica, Gjergj Fishta, Ilir Soba, Isa Grezda, Kongresi i Manastirit, Korab Binxhiu (një pjesë), Lidhja e Prizrenit, Mic Sokoli, Migjeni, Orize,  Londra, Vashingtoni, Yket e Erenikut dhe Ymer Prizreni,.

Arsyeja : Montimi I ndarsit te mbrendshem ne ts 24 lidhje unaze

Prizren

TS 35/10kV Dragash  do të ndërprehet:

Dalja 10kV Restelica (kodi: 30036002)  nga ora 10:00 deri 14:00

Vendet:. Fshatrat: Glloboçicë, Krushevë, Kukjan, Lubovishtë, Mlikë, Orqushë, Restelicë, Vranishtë dhe Zlipotok.

Arsyeja : Revizion ne LP 10kV, ndrrimi/perforcim i shtyllave te demtuara

TS 35/10kV Theranda  do të ndërprehet:

Dalja 10kV Reshtani (kodi: 32000017)  nga ora 09:00 deri 16:00

Vendet:. Rrugët: 560 Brigada 123 (një pjesë), 561 Skënderbeu, 562 Milit Kryeziu, 563 Nëna Terezë (një pjesë), 570 Mulla Nura (një pjesë), 571 Garibaldi, 573 Kenan Halimi, 574 Zekë Bajraktari (një pjesë), 575 Xhavit Bajraktari (një pjesë), 597 Migjeni, Skenderbeu si dhe pjesë e Reshtanit dhe Therandës.

Arsyeja : Pastrimi i trasesë së linjës nga vegjetacioni

Mitrovicë

TS 110/10kV Mitrovica 2 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Iber Lepenci (kodi: 70000012)  nga ora 10:00 deri 14:00

Vendet:. Rrugët: Agim Çavdërbasha (njëpjesë), Blerim Durmishi (njëpjesë), Dëshmorët e Kombit (njëpjesë), Driton Veliu (njëpjesë), Hetem Voca (njëpjesë), Hoxhë Hasan Tasimi (njëpjesë), Nora Kelmendi (njëpjesë), Magjistralja e Adriatikut (njëpjesë), Fadil Franca, Gavaz Bajgora (njëpjesë), Qlirimi (njëpjesë),  Sylë Vokshi, Ulqinit (njëpjesë), Xheladin Kutllovci (njëpjesë) si dhe vendet: Shipol, Zhabarë, Zhabarë i Epërm, ZHabarë i Poshtëm dhe Lushtë.

Arsyeja : Kontrollimi shtimi vajit neper TS terhiqja perqusve  Ndrrimi kabllit TM Zhabar

Peja

NS 110/10kV Peja 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Loxha ( Kodi: 51000008) prej ores 10:00-10:15 dhe 13:45-14:00.

Vendet: Fshatrat: Graboc, Lubeniq, Loxhë, Raushiq, Raushiq i Ri (një pjesë), Strellc i Epërm, Zagerme (një pjesë) dhe Zllopek (një pjesë), si dhe një pjesë e rrugës Dardanija 2.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punes pa tension, largimi i urave TM.

NS 110/10kV Peja 2 do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Graboci ( Kodi: 51000008004) prej ores 10:00-14:00.

Vendet:Graboci.

Arsyeja: Ndrrimi i 2 shtyllave TM.

29.11.2021

Punime në projekte investive

Pejë

Nga TS 110/10kV Deçani do të ndërprehet:

TS 10/04 kV Laxhëja Lataj Carrabreg (kodi: 53000003019) prej ores 09:00 deri në ora 17:00

Vendet:  Lagjëja Lataj Carrabreg

Arsyeja: Kyçja e konsumatoreve ne rrjetin e ri.

Prishtinë

NS 220/35/10(20)kV Podujeva   do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TS Sibovc Hekurudha (Kodi: 14000010020)nga ora 08:00 deri 16:00

NS 10/0.4kV TS Sibovc Llapi   (Kodi: 14000010021)nga ora 08:00 deri 16:00

NS 10/0.4kV TS Sibovc Zeka    (Kodi: 14000010022)nga ora 08:00 deri 16:00

NS 10/0.4kV TS Sibovc i Epërm (Kodi: 14000010224)nga ora 08:00 deri 16:00

Vendet: Sibovc

Arsyeja: :  Shtrirja e kabllove te tensionit te ulet.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments